Artikel

Grundfos iSOLUTIONS MONITOR

Vermijd het onverwachte met inzichten in de prestaties en conditie van uw systeem.

In het streven naar uptime en besparingen op onderhoudskosten bent u steeds vaker op zoek naar plug-and-play-oplossingen die vanaf dag één inzichten opleveren. Door verschillende sensoren te gebruiken en gegevens uit andere bronnen te verzamelen, kunnen deze oplossingen voor conditiemonitoring aankomende storingen voorspellen en voorzien, waardoor u grote schade aan apparatuur of een productiestop kunt voorkomen.

Grundfos iSOLUTIONS MONITOR is in staat om continu zelfs het minste teken te herkennen dat uw pomptoepassing of verbruiksgedrag is veranderd. U krijgt meer dan de verwachte inzichten in prestaties en mogelijke fouten door middel van realtime gegevensverzameling voor uw pomptoepassing. Grundfos iSOLUTIONS MONITOR is eenvoudig te installeren en te bedienen met de Grundfos GO 2.0-app en u kunt de prestaties van uw pompen en pompsystemen in de loop van de tijd volgen met behulp van de intuïtieve cloudgebaseerde interface.

Profiteer van de voordelen van multi-sensormetingen en operationele gegevens

Lees hoe Grundfos iSOLUTIONS MONITOR de ingangen van een multi-sensorsonde gebruikt om drooglopen, mediatemperatuur en trillingen te meten en, wanneer aangesloten op een Grundfos MGE-motor met een geïntegreerde frequentieomvormer of CUE externe frequentieomvormer, operationele gegevens te monitoren, waaronder stroomverbruik, snelheid en instelpunten. De intuïtieve cloudgebaseerde interface van Grundfos iSOLUTIONS MONITOR geeft u toegang tot alle gegevens, zodat u gemakkelijk kunt zien hoe uw systemen zich in de loop van de tijd gedragen. Deze inzichten kunt u gebruiken om uw aandacht te focussen waar dat nodig is en downtime te minimaliseren.

Haalt u het maximale uit uw gegevens?

Lees er meer over in de Grundfos Whitepaper "Digitalisering, conditiemonitoring en procesbewaking". In onze industrie heeft digitalisering jaren geleden zijn intrede gedaan. Het heeft zich verder ontwikkeld door de toenemende mogelijkheden in de computer- en communicatietechnologie. Ontdek hoe u voordeel kunt halen uit connectiviteit, monitoring en gegevensinzichten.

Maak kennis met de volgende generatie – Grundfos GO 2.0

Betreed de wereld van Grundfos iSOLUTIONS MONITOR met de Grundfos GO 2.0-app.

Download GRUNDFOS GO 2.0 en start uw installatie en dagelijkse inspectie vanaf elk Bluetooth-apparaat. U kunt uw Grundfos iSOLUTIONS MONITOR in bedrijf stellen en instellingen wijzigen en de status van uw pompen en pompsystemen bekijken. U kunt Grundfos iSOLUTIONS MONITOR ook inschakelen voor verbinding met de Grundfos iSOLUTIONS Cloud.

Verbind met de Cloud en haal hieruit gegevens op of verbind met uw bestaande besturingssysteem

Zodra u Grundfos iSOLUTIONS MONITOR hebt, kunt u zich aanmelden voor Grundfos iSOLUTIONS Cloud en overal inzichten krijgen van uw pomptoepassing.

Grundfos iSOLUTIONS MONITOR biedt een eenvoudige en intuïtieve cloudinterface vanuit elke browser. U kunt Grundfos iSOLUTIONS MONITOR ook eenvoudig aansluiten op uw bestaande SCADA- of BMS-systeem. Uw bestaande monitoring- of SCADA-systeem kan gekoppeld worden aan ModBus RTU fieldbus en daaruit gegevens ophalen.

Voorspel komende storingen, voorzie trends in energieverbruik en optimaliseer naar de beste prestaties

Bekijk deze korte video en leer hoe Grundfos iSOLUTIONS MONITOR de reactietijd tot een minimum beperkt door meerdere slimme sensortechnologieën te gebruiken voor conditioneringsmonitoring en tegelijkertijd waardevolle informatie uit onze intelligente pompen en aandrijvingen extraheert.

Meer weten?

We hebben Grundfos iSOLUTIONS MONITOR gebouwd met aanzienlijke input van klanten. In feite staan onze klanten centraal in onze digitale reis en innoveren we oplossingen op basis van wat we horen over hun dagelijkse problemen en wat ze nodig hebben om deze te overwinnen. 

Meer informatie over het gebruik van sensortechnologie om mogelijke fouten te detecteren

In de afgelopen decennia is de sensortechnologie enorm verbeterd; sensoren zijn nu in staat om veel van de mogelijke fouten te detecteren die grote schade of een productiestop kunnen veroorzaken.

Volg de online ECADEMY-training om erachter te komen hoe Grundfos iSOLUTIONS MONITOR verschillende sensoren gebruikt en gegevens uit andere bronnen verzamelt.

Verwante producten

Vind producten van Grundfos die verwant zijn aan dit onderwerp.