GRUNDFOS ECADEMY

GRUNDFOS ECADEMY is een gratis online trainingstool om op de hoogte te blijven van onze pompen, toepassingen en diensten.

 

Log in op ECADEMY om uw voortgang bij te houden

Log in op uw GRUNDFOS-ACCOUNT om de beste ECADEMY-ervaring te krijgen. Met ECADEMY kunt u uw kennis over pompen en pompgerelateerde onderwerpen bijwerken. Als u klaar bent, kiest u hieronder een cursus of leertraject om te beginnen met leren. Als u bent ingelogd, kunt u uw voortgang volgen en badges en diploma\'s ontvangen voor uw prestaties.

Onlangs toegevoegde cursussen

Bekijk een aantal van onze onlangs toegevoegde cursussen

3 modules
0:20:00
  • Gemiddeld

74 - Menglussen en de MIXIT-oplossing

In deze cursus maakt u kennis met menglussen en de vele voordelen hiervan. Daarnaast gaan we ook diep in op de functies en functionaliteiten van de MIXIT-oplossing van Grundfos en kijken we hoe het idee tot stand kwam.

5 modules
0:25:00
  • Advanced

21 - Grundfos Water Distribution

Deze cursus biedt een uitgebreide kennismaking met Grundfos Water Distribution en de vele voordelen van systeemdrukbeheer.

5 modules
0:25:00
  • Gevorderd

92 - Ons grondwater begrijpen

Denkt u wel eens na over het water onder uw voeten – ons grondwater? We spraken met professor Anders Vest Christiansen van de afdeling Geowetenschappen aan de universiteit van Aarhus, om meer te horen over grondwater – en waarom we het niet als vanzelfsprekend kunnen beschouwen.

MyECADEMY slaat uw cursusgeschiedenis en -prestaties op

Meld u aan met uw Grundfos-account om optimaal van ECADEMY gebruik te kunnen maken. Met MyECADEMY kunt u uw eigen trainingsvoortgang bijhouden en een overzicht krijgen van uw badges en certificaten. Meld u aan en profiteer van volledige toegang tot uw ECADEMY-leerreis.