Grundfos Wereldkampioenschap

Bent u één van de beste installateurs ter wereld?

Wie is de snelste installateur die u kent? Stel uw vaardigheden op de proef, en kijk of u de volgende Grundfos Wereldkampioen kunt worden. De winnaar krijgt alles - titel, trofee en een reischeque ter waarde van € 10.000. Ga ervoor!

De winnaar van vorig jaar

Bekijk de video van de spannende voorrondes en de eindstrijd om de kampioenstitel op ISH 2019!

De beste zijn, te midden van de besten!

We weten dat installateurs over de hele wereld elke dag verbluffend vakmanschap tonen, en we zouden graag willen dat de rest van de wereld dit ook inziet. Het Grundfos Kampioenschap voor Installateurs is onze manier om een plek in de schijnwerpers te geven aan de verborgen vaardigheden die het water laten stromen en onze huizen warm en knus houden.

30 landen zijn nu op zoek naar hun nationale kampioen, en in maart 2020 komen deze allemaal naar Milaan en strijden ze om de titel en de hoofdprijs. Bent u er klaar voor?

Meld u aan en hoor als eerste ...

Meld u aan voor onze gemeenschap van professionele installateurs, en blijf op de hoogte van nieuws over het Kampioenschap en nog veel meer.

Hoe kunt u meedoen?

We organiseren evenementen voor de Beste Installateur bij u in de buurt, en we zouden het leuk vinden als u langskwam. De nationale winnaar neemt het op tegen de beste installateurs ter wereld om te zien wie de titel en hoofdprijs mee naar huis mag nemen.

Wilt u uzelf een voordeel geven?

Zelfs de beste installateur moet soms zijn/haar kennis van een toepassing of misschien een product updaten. Het Grundfos Wereldkampioenschap is bedoeld om beide uitdagingen aan te gaan. Dus als u voorbereid wilt zijn, dan hebben we enkele tips voor u. Kent u Grundfos ECADEMY? Het is een online, gratis trainingsportaal waar u grondige kennis kunt nemen van enkele van de producten die u waarschijnlijk tegenkomt als u deelneemt aan het Kampioenschap.

 

Verbeter uw vaardigheden via Grundfos ECADEMY, met gratis training op het gebied van pompen, systemen, pomptheorie en toepassingen.

 

Lees meer over de evenementen voor de Beste Installateur in uw land.

 

Krijg tips van de internationale competitie van vorig jaar. Zou u deze kanjers kunnen verslaan?