Whitepaper

Breid uw energierenovatie-activiteiten uit - Bestel de gids

Aangezien de EU ernaar streeft om de bestaande gebouwen in 2050 CO2 vrij te maken, is de vraag naar energierenovatie nog nooit zo groot geweest.

Dit is de perfecte gelegenheid voor u om te profiteren van deze toenemende vraag: Sluit u aan bij de renovatiegolf. En Grundfos is er om u hierbij te helpen!

We hebben voor u een Energie-Renovatiegids opgesteld om een duidelijk overzicht te geven van essentiële feiten, belangrijke uitdagingen en oplossingen met betrekking tot energierenovaties.U zult leren hoe duurzame pompoplossingen het energie- en waterverbruik tot een minimum kunnen beperken en de levenskwaliteit van bewoners in appartementsgebouwen kunnen verbeteren. Met deze kennis krijgt u een indicatie van de meest voorkomende problemen waar gebouweigenaren mee te maken krijgen en kunt u hen helpen met hun energie-uitdagingen.

Meld u nu aan voor de Energie-Renovatiegids!

Server fout: Verbindingsfout

Please fill in the required fields

Field Required

Field Required

Field Required

Mobile is invalid

Field Required

Om deze gids te kunnen lezen, moet u hieronder uw toestemming geven voor het verwerken van uw gegevens.

Houd er rekening mee dat om door te gaan met het aanmelden voor de marketingdiensten van Grundfos, u uw specifieke toestemming moet geven door het selectievakje aan te vinken. U bent vrij om te beslissen of u de toestemming wilt geven of niet. Neem de tekst over deze toestemming zorgvuldig door voordat u het vakje aanvinkt. Als u besluit uw toestemming niet te geven, ga dan niet verder met de aanmelding

AC_language

Hartelijk dank voor het aanvragen van de gids. U ontvangt deze binnenkort per e-mail.

Een gesprek plannen

Praat met ons over uw energierenovatie-activiteiten en hoe we u kunnen ondersteunen met kennis en oplossingen.