Få installationshåndbogen på din telefon eller tablet

Hent Grundfos GO Install - Den digitale installationshåndbog til professionelle slutbrugere.

Nem adgang til dimensionering og udskiftning af pumper

Grundfos GO Install er en digital installationshåndbog for professionelle slutbrugere. Når du har downloadet appen til din smartphone eller tablet, har du fri adgang til pumpedata og værktøjer til dimensionering og udskiftning.

Det kan du forvente at din digitale hjælper:

• Fejlfindingsværktøj til identifikation af fejl på anlægget
    Øjeblikkelige svar på besværlige installationer - også når du er offline.
  • Udskiftningsværktøj
    Søg efter det produkt, du vil udskifte – både fra Grundfos og andre producenter.
    Du får svar med det samme.
  • Offline produktsøgning
    Selv offline har du mulighed for at finde præcis de produktoplysninger, du har brug for til at fuldføre din opgave.
  • Udregninger
    Indstil anlægsparametre ved hjælp af brugervenlige udregningesprogrammer.