Seminar

MIXIT oktatás -A keverőkörök új generációja

Szeretne bővebb információhoz jutni a keverőkörök új generációjáról? Jobban megismerni a Grundfos MIXIT terméket, annak beépítését, telepítését és használatának előnyeit? Jelentkezzen következő oktatásunkra, válassza ki az Önnek megfelelő helyszínt, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A részvétel ingyenes.

Szerver hiba: Csatlakozási hiba

Please fill in the required fields

Grundfos MIXIT - a keverőkörök új generációja

HOGYAN TERVEZHETI MEG, TELEPÍTHETI ÉS HELYEZHETI ÜZEMBE GYORSAN ÉS BIZTONSÁGOSAN A KEVERŐKÖRÖKET A MIXIT PLUG-AND-PLAY MEGOLDÁSSAL? 

Oktatásainkon megismerheti a Grundfos MIXIT kialakítását, felhasználási módját és előnyeit a hagyományos megoldásokkal szemben. Regisztráljon, és mi hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. 

Mobile is invalid

Rețineți că pentru a continua înscrierea pentru serviciile de marketing ale companiei Grundfos, trebuie să acordați consimțământul dvs. specific prin bifarea casetei de selectare. Sunteți liber să decideți dacă vreți să vă acordați consimțământul sau nu. Citiți cu atenție textul de consimțământ, înainte de a bifa caseta. Dacă decideți să nu vă dați acordul, vă rugăm să nu continuați cu înscrierea.

 

Köszönjük, Ön regisztrál a Grundfos MIXIT oktatásra.

 

Az elkövetkező időszakban országosan több helyszínen találkozhat velünk. Regisztrációja után hamarosan tájékoztatjuk a helyszínekről, időpontokról.

Kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Email: Földesi Anikó, afoldesi@grundfos.com