O nama

Upoznajte Caspera - M&A Specialist i "lovac na talente"

Casper Larsen, M&A Specialist – Finance and Valuation

 

Reč, dve o meni

Završio sam ekonomiju i poslovnu administraciju u okviru primenjene ekonomije i finansija u Poslovnoj školi u Kopenhagenu. Pridružio sam se Grundfosu u Vijetnamu kao konsultant 2009. godine i od tada sam promenio više različitih pozicija.

To je posao koji zahteva efikasno i sistematsko upravljanje eksternim i internim zainteresovanim stranama, da ne spominjemo važnost fokusiranosti na detalje i brzog reagovanja.

Casper Larsen

Kako doprinosim Grundfosu

Pronalaženje pravog puta ponekad može potrajati. Nakon nekoliko različitih pozicija u finansijama, trenutno se suočavam sa novim izazovima kao M&A specijalista u našem novom M&A odeljenju za korporativna pitanja. Mi smo mali tim koji pomaže u prepoznavanju mogućnosti kako bismo postigli naše strateške ciljeve npr. akvizicija. To je posao koji zahteva efikasno i sistematsko upravljanje eksternim i internim zainteresovanim stranama, da ne spominjemo važnost fokusiranosti na detalje i brzog reagovanja. Blisko sarađujemo sa članovima menadžment grupe i upravnim odborom, jer je većina razmatranja od strateškog značaja. Mi smo mali tim od četiri osobe i zato se pri proceni mogućih akvizicija puno oslanjamo na interne saradnike.

 

Globalna karijera

Moja karijera u Grundfosu razvijala se u nekoliko zemalja. Sa iskustvima iz Vijetnama, Malezije, Singapura i Tajlanda mogu iskreno reći da sam dobio dragoceni internacionalni uvid u svoju profesiju, kao i Grundfos. Za mene je to izuzetno važno i ono zbog čega sam zapravo izabrao Grundfos. Međutim, na moj ostanak u Grundfosu uticalo je nešto drugo. Tokom prvih nekoliko godina brzo sam otkrio da Grundfos omogućava pravi profesionalni rast i razvoj u skladu sa vašim interesovanjima i aspiracijama.

 

Balans između privatnog i poslovnog života

Po povratku u Dansku, moja supruga i troje dece dobili su priliku da se presele u jednu od Grundfosovih kuća koja se nalazi preko puta moje kancelarije. Izuzetno cenim što mi Grundfos omogućava da i moja supruga i ja gradimo karijeru, jer smo u stanju da napravimo balns između poslovnog i privatnog života. Obično kažem da je Grundfos poput velike porodice. Kompanija istinski brine o svojim zaposlenima, pomažući nam u našim usponima i padovima.

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama