O nama

Upoznajte Dušana - našeg Specijalistu za proizvode

Dušan Savić, Globalni Menadžer Proizvoda

 

Reč, dve o meni

Kompaniji Grundfos pridružio sam se 2012. godine, odmah nakon završenih osnovnih i master studija na Mašinskom fakultetu. Već na samom početku, kao inženjer, imao sam priliku da učestvujem u postavljanju prve proizvodne linije. Učestvovati u podizanju jednog takvog kompleksnog sistema bilo je zaista neverovatno iskustvo. Trenutno radim kao Specijalista Proizvoda i član sam Globalnog Program Menadžment tima u Danskoj, gde sam u prilici da sarađujem sa kolegama iz celog sveta.

Živimo u svetu koji je veoma dinamičan i gde klimatske promene igraju veoma važnu ulogu u procesu donošenja odluka.
Dušan Savić

Moj doprinos Grundfosu

Živimo u svetu koji je veoma dinamičan i gde klimatske promene igraju veoma važnu ulogu u procesu donošenja odluka. Nove trendove, kao i zahteve okoline, pratimo svakodnevno. Moj doprinos, kao i doprinos mog timat, ogleda se kroz upravljanje portfolia proizvoda, odnosno kreiranje rešenja sa fokusom na energetsku efikasnost i zaštitu životne sredine kroz ceo životni ciklus. Ponosan sam što sam deo tima koji kreira takva rešenja.

Šta me pokreće i motiviše

Posmatrajući izazove sa kojima se planeta suočava, često pomislimo da ne možemo uticati na svet oko nas. U Grundfosu možeš. Kada je u svrsi kompanije utkana briga o vodi i zaštiti životne sredine, tada svaki izazov i uloženi napor predstavljaju zadovoljstvo. Takođe, zbog prirode posla, često sam u prilici da upoznajem kolege iz drugih zemalja, a samim tim vidim i sličnosti i razlike u načinu razmišljanja i kreiranju idejnih rešenja za isti problem. Takvo okruženje zaista inspiriše i motiviše.

 

Posebne vrednosti Grundfosa

Osećam se sjajno zbog ljudi sa kojima radim u Grundfosu. Svi smo različiti, ali smo ipak povezani zajedničkim vrednostima i upravo je to ono što nas čini posebnim i snažnim timom. Sama činjenica da ste deo Grundfosovog tima, koji lako sarađuje i kreira delotvorna rešenja zajedničkim snagama, dovoljan je motiv da sa osmehom dolazim na posao.

Zanimljivost

Već deset sezona (godina) zaredom sam Gold rangiran igrač League of Legends. 

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama