O nama

Upoznajte Kristinu - našu koleginicu koja uvek iskoristi trenutak

Christina Nedergaard Kristensen, Process Manager

 

Reč, dve o meni

Svi članovi moje porodice rade u Grundfosu, i ja se često osećam kao da sam odrasla u ovoj kompaniji. Moje putovanje u Grundfosu počelo je vrlo rano, u proizvodnji tokom letnjih odmora. Kasnije sam postala pripravnik, gde sam radila u različitim sektorima pre nastavka studija. Nakon završetka studija, nastavila sam da radim u Grundfosu kao planer proizvodnje, pre nego što sam prešla na novu poziciju u okviru departmana za nabavku.

Poboljšanje razmene znanja između kompanija od suštinskog je značaja za rad na globalnom nivou.

Christina Nedergaard Kristensen

Sjajne mogućnosti za građenje karijere

Godine 2015. ponuđena mi je pozicija Process Managera-a u Grundfosu u Švajcarskoj. Kako je i mom mužu ponuđen posao u sektoru nabavke, odlučili smo se na preseljenje, zajedno sa celom porodicom, koja tamo sad već živi dve i po godine. Bila je to jedinstvena prilika koja nas je okupila i ujedinila, a posebno moje dvoje dece, na potpuno novi način.

Bilo da se radi o promeni pozicije ili selidbe cele porodice u drugu zemlju, u Grundfosu postoje neograničene mogućnosti za napredak - samo ih morate zgrabiti.

Moj doprinos Grundfosu

Odgovorna sam za proces upravljanja nabavkama, koji je globalni standardizovani proces. On je zapravo osnova za donošenje ispravnih odluka u lancu nabavke i obavljanju posla na najefikasniji i najkorisniji način. Poboljšanje razmene znanja između kompanija od suštinskog je značaja za rad na globalnom nivou. To uspevam upravo u ovom okruženju, jer uvek postoje novi projekti i izazovi za rešavanje.

 

Posebne vrednosti Grundfosa

Grundfos je posebno mesto gde možete dosta uticati na poboljšanje sveta oko sebe. Među kolegama postoji veliko poštovanje, a način na koji se Grundfos ophodi prema svojim zaposlenima prilično je jedinstven. Vaši lideri su uvek uz vas i sigurno ćete imati njihovu podršku u svakom trenutku. Na posao uvek idem rasterećeno, jer znam da me u kancelariji uvek dočeka osmeh i dobro raspoloženje. Poslednjih nekoliko godina zajedno sa jos otprilike 40 kolega idem na skijanje, što je samo jedna od sjajnih Grundfosovih tradicija. Aktivno sam učestvovala u organizaciji ovakvih aktivnosti i promovisala našu sjajnu kulturu novim kolegama, koja je zaista nešto posebno.

Zanimljivost

Ne samo što sam postala ljubitelj skijanja tokom našeg boravka u Švajcarskoj, nego sam nedavno započela i „Badminton Moms“ u svom gradu.

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama