O nama

Upoznajte Lishuai - našeg ljubitelja sportske tehnologije

Lishui Jing, Senior Data Scientist

 

Reč, dve o meni

Završio sam doktorske studije iz oblasti telekominikacija na Univerzitetu u Aalborgu, imam iskustvo i sa post doktorskih studija, ali i kao Application Engineer. Danas radim kao Data Scientist i oduševljen sam što sam deo Grundfos digitalnog tima. 

Dobar je osećaj kad ste deo kreativnog i stvaralačkog tima, na mestu gde možete donositi vlastite odluke i raditi sa vrhunskim alatima.

Lishuai Jing

Moj dprinos Grundfosu

Uz statističku obradu podataka, istražujem i primjenjujem tehnike mašinskog učenja na Grundfosove aplikacije koristeći različite kompijuterske platforme. Moj rad koji je usmeren na ponašanje kupaca, omogućava Grundfosu da sazna više o njihovim navikama i potrebama i time personalizuje njihovo iskustvo na našim digitalnim platformama. Takođe, redovno sam u kontaktu sa fakultetima, čime obezbeđujem mogućnost da testiram akademska saznanja i pretvorim ih u praksu,  proveravajući na taj način da li se uklapaju u Grundfosove aplikacije.

 

Moje putovanje

Svoje putovanje u Grundfosu započeo sam otprilike u isto vreme kada je počelo i naše digitalno putovanje u kompaniji, što znači da sam deo tog tima od prvog dana. Od tog trenutka naš tim se konstantno širio. Veoma mi je drago što sam dobio priliku za sticanjem ovakvo jedinstvenog iskustva, i ono što bih posebno izdvojio jeste način na koji je Grundfos posvećen svojim ciljevima. U ovom trenutku u potpunosti smo fokusirani na razvijanje digitalnih kompetencija koje će nam biti od velikog značaja u budućnosti.  

 

Šta me pokreće

Ljudi. I tehnologija. Motiviše me takođe i kad vidim što smo uspeli da unapredimo do sada. Svi želimo da vidimo koliko daleko možemo stići. Tu su uvek novi projekti, novi izazovi i nijedan dan nije isti, što je zaista uzbudljivo. Dobar je osećaj kad ste deo kreativnog i stvaralačkog tima, na mestu gde možete donositi vlastite odluke i raditi sa vrhunskim alatima.

A tu je, naravno, i moj tim. Volim da radim sa podacima zajedno sa kolegama iz odjeljenja za analitiku. Generalno, svi smo vrlo transparentni, i spremni smo da delimo znanje i da pomognemo jedni drugima. Grundfos je zaista odlično mesto za rad - čak i sa dvoje male dece kod kuće. U Grundfosu je balans između privatnog i poslovnog života veoma bitan, i dosta pažnje se polaže na postojanje istog, što zaita cenim. 

Zanimljivost

Obožavam sport, i kada sam bio malđi, bio sam najbolji strelac na fudbalskim utakmicama - jedno od najboljih iskustava u životu.

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama