O nama

Upoznajte Mariju - našeg Inženjera za proizvodnu tehnologiju

Marija Glišić, Inženjer Proizvodnih Tehnologija

 

Reč, dve o meni

U kompaniji Grundfos zaposlila sam se nakon završetka osnovnih i master studija na Mašinskom fakultetu, kao asistent u proizvodnom inženjeringu. Uz kolege, koje su mi bile konstantna podrška i motivacija, veoma brzo sam stekla određena znanja i veštine. Zahvaljujući stečenom znanju, ali i želji za konstantnim razvojem, dobila sam priliku da radim kao inženjer, odgovoran za proizvodnu liniju – Scala 2.

Širok spektar mogućnosti koje sam uvidela u Grundfosu motivisale su me da napravim korak dalje i iskoristim priliku za usavršavanjem
Marija Glišić

Moj doprinos Grundfosu

Širok spektar mogućnosti koje sam uvidela u Grundfosu motivisale su me da napravim korak dalje i iskoristim priliku za usavršavanjem. Zahvaljujući stipendiji kompanije Grundfos, upisala sam doktorske studije i sada se pripremam za odlazak u Dansku. Način na koji Grundfos podržava moj profesionalni i lični razvoj, omogućiće mi dodatna znanja, ali i ekspertizu, koju ću se truditi da primenim u Grundfosu po završetku studija.

Šta me pokreće i motiviše

Postoji više razloga zašto volim rad u Grundfosu, ali jedan od najvažnijih za mene jesu ljudi iz mog tima. Svaki dan sa njima je novo iskustvo, posebna energija. Uz njih svaki izazov je lakše rešiti. Pre nego što sam počela da radim u Grundfosu čula sam dosta o kompaniji, ali tada nisam razumela zašto je toliko drugačija. Održivo poslovanje je sinonim za Grundfos i veoma sam ponosna što sam deo takvog kolektiva.

 

Kultura saradnje i podrške

Posebna vrednost Grundfosa za mene jeste kultura koja neguje saradnju i podršku među kolegama. Svakodnevno smo u prilici da pomažemo jedni drugima, i iz primera dobrih praksi izvučemo nova saznanja. Vrlo smo otvoreni u komunikaciji i zaista cenim dobre i konstruktivne povratne informacije koje dobijam od svojih kolega, ali i menadžera. Grundfos nije samo mesto gde odlazite da radite. Grundfos odlikuje zajedništvo i prijateljsko okruženje, u kojem se zajedno razvijamo i stvaramo nove vrednosti.

Zanimljivost

Veliki sam obožavalac filmova. Kao mala, bila sam veliki fan Bruce Willis-a. “Die Hard 1” sam gledala preko 100 puta i znam sve replike napamet.

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama