O nama

Upoznajte Rose - koleginicu predvodnicu

Rose Kampmann, Lead Business Developer

 

Reč, dve o meni 

Završila sam sociologiju, a pored toga i master studije iz oblasti tržišta i potrošnje i oblasti razvoja kineskih područja. Oduvek sam želela da radim na ekološkim izazovima sa kojima se suočavamo, zbog čega sam dosta volontirala za vreme studija. Bila sam veoma srećna kad sam započela svoje putovanje u Grundfosu kao pripravnik i asistent za studente 2014, pre nego što sam postala ravnopravni zaposleni sa punim radnim vremenom. 

Poboljšanje korisničkog iskustva je nešto na čemu radimo svakodnevno, a to ne bi bilo izvodljivo bez najboljeg tima programera i inženjera.

Rose Kampmann

Moj doprinos Grundfosu 

Budući da sam vodeći programer za digitalno poslovanje, ponosim se komercijalizacijom novih usluga i digitalnom ponudom. Kao neko ko je zadužen za proizvod, bavim se razvojem IoT rešenja za poslovne zgrade, koja pomažu da zgrade budu energetski efikasnije. U postrojenjima ima više opreme nego pumpi, i zato smo napravili kutiju sa kombinovanim korisničkim interfejsom koji krajnjem korisniku obezbeđuje pozitivno iskustvo unutar zgrade. Za upravnike objekta, najvažnije je funkcionisanje zgrade, zbog čega je bitno isporučiti rešenja, ne samo pumpe. Poboljšanje korisničkog iskustva je nešto na čemu radimo svakodnevno, a to ne bi bilo izvodljivo bez najboljeg tima programera i inženjera.

 

Brz napredak u karijeri

Imam „go-do“ stav i prihvatam sve izazove - čak i u oblastima koje mi nisu poznate. Uvek mogu naučiti, zar ne? Volim da učim, i ukoliko pokažete strast i volju za novim znanjem i usavršavanjem, Grundfos je spreman da vam pruži priliku. Sa takvim stavom, krenula sam stazom brzog napretka u karijeri, koja je započela sa malim pumpama u malim zgradama i nastavila se do kreiranja velikih rešenja. Godine 2014. počela sam da radim na različitim aplikacijama, koristeći algoritme i pretvarajući ih u pristupačno korisničko rešenje. Jedna od ovih aplikacija, GO Balance, za hidrauličko balansiranje grejača za ALPHA 3 pumpu, bio je prvi veliki projekt koji je obeležio moju karijeru. Kao vođa projekta, ne samo da sam radila na dizajnu, već sam prihvatila i celu viziju što je rezultiralo nagradom za dizajn 2016. godine. Priznanje koje sam dobila je zaista sjajno iskustvo, ali mnogo više mi je zančilo priznanje korisnika. Tada sam dobila priliku da se pridružim mnogim zanimljivim i prioritetnim projektima. Bila je to izuzetna prilika za, u to vreme, 26-godišnjakinju koja je bila željna znanja i učenja. Sada sam na putu da postanem Project Manager koji prolazi mnoge edukacije, kako bih postala još bolja u svom poslu. 

 

Moj svet

Radeći i na komercijalnoj i tehničkoj strani razvoja, u stanju sam da objedinim obe strane. Pokreće me to što sam "lepak" koji povezuje logičku i emocionalnu stranu naših rešenja. Ono najbolje od obe strane. Ali generalno, ja sam osoba vođena svrhom, a u Grundfosu radim sa kolegama koji dele moju strast. Vidimo smisao u onome što radimo. Da proizvodimo i prodajemo rešenja koja stvarno imaju uticaj na svet. To mi je najveći prioritet, a činjenica da mogu iskoristiti svoje sposobnosti da napravim razliku je ono što me pokreće svakog jutra. Zbog toga sam ovde i zbog toga ću ostati ovde. Uz sve što Grundfos može ponuditi, ovo je pravo mesto za mene.

Ovo je moj svet. Ovde mogu biti ono što jesam, i svi su dobrodošli u Grundfos. Ima mesta za sve - ljudi odavde ne odlaze. Svakog dana odlazim sa posla sa osmehom jer znam da sam naučila nešto novo. Osećaj da stvarate nešto zajedno, u kompaniji sa kojom delite iste vrednosti, prevazilazi sve ostalo.

Zanimljivost 

Ja sam iz svešteničke porodice. 

Upoznajte nas

Pažljivo pročitajte priče koje su podelile neke od vaših budućih kolega. Otkrijte šta je njihov posao, zašto vole da rade u Grundfosu i kako svojim radom doprinose promenama