Novosti

Grundfos Product Center menja WebCAPS online katalog

Proces tranzicije traje već duže vreme. Grundfos Product Center, moderna i korisnicima prilagođena zamena za WebCAPS, pokrenuta je u maju 2014. godine. Do sada su oba sistema bila u upotrebi, ali od 17-og septembra Grundfos WebCAPS se u potpunosti gasi.
"Omogućili smo korišćenje oba sistema na neko vreme kako bi se obezbedio što bezbolniji prelaz sa WebCAPS-a na Grundfos Product Center kako za klijente, tako i za zaposlene u Grundfosu. Sada smo spremni da ugasimo WebCAPS", kaže Lars Egede, odgovoran za Grundfos Product Center.
On je uveren da nikome neće nedostajati stari sistem samo posle par pokušaja rada u Grundfos Product Center-u:
"Grundfos Product Center je alat potreban našim kupacima u svakodnevnom radu. To je naš fokus od kada smo počeli sa razvojem novog sistema. Rezultat je intuitivan sistem sa širokim spektrom mogućnosti, a znamo da su i kupci i kolege zadovoljni načinom na koji Grundfos Product Center danas radi."

Linkovi i sačuvane prečice će i dalje raditi

Lars Egede naglašava da, iako WebCAPS prestaje da postoji, korisnici će i dalje moći da pronađu ono što traže.

"Svesni smo da su hiljade klijenata koji koriste naše alate svaki dan godinama tako radili. Mnogi od njih koriste direktne linkove i prečice za specifične karakteristike koje su im potrebne. Ti linkovi će i dalje raditi, samo što će korisnik biti usmeren na pravo mesto - Grundfos Product Center."
Preusmeravanje znači da ako ste sačuvali WebCAPS prečicu u pretraživaču, ona i dalje radi, ali ćete biti upućeni na Grundfos Product Center. Isto važi i za linkove u e-mailovima ili na web stranicama.

Dug period tranzicije

Prelazak na novi sistem dimenzionisanja i pretraživanja je zahtevao izvesno vreme.
"Kada je vaš sistem nešto što vaši klijenti koriste na dnevnoj bazi, važno je da sve radi tako da odgovara njihovim potrebama", kaže Lars Egede i nastavlja:
"Osim toga, morali smo da eliminišemo uska grla starog sistema. Uvereni smo da smo u tome uspeli, a da bismo obezbedili budući kvalitet i rad Grundfos Product Center-a, sada prestajemo sa daljom upotrebom WebCAPS-a. "

Prednosti registracije korisnika

Pretplata ili prijava nisu potrebni za korišćenje Grundfos Product Center-a. Lars Egede preporučuje da bez obzira na to napravite lični profil u sistemu. To će vam pružiti veće mogućnosti, kao što su pristup nedavnim i sačuvaim stavkama kao i čitavim projektima sa početne strane Product Center-a.

Grundfos će i u budućnosti raditi na razvoju Grundfos Product Center-a. Korisnici mogu da očekuju nove karakteristike i funkcije, kao i dalju integraciju sa ostalim Grundfos sistemima.

GRUNDFOS PRODUCT CENTER - NEKE OD POBOLJŠANIH KARAKTERISTIKA

Pronađite informacije na sledeće načine:

  • Brza pretraga – Pretraga za specifičnom pumpom, dimenzijom i informacijama o zamenskim pumpama. 
  • Uputstvo za tečnost– Unesite tečnost, temperaturu i koncentraciju da biste našli odgovarajuću pumpu. 
  • Brzo dimenzionisanja – Unesite napor i protok željene pumpe i sistem će pronaći sve Grundfos pumpe koje odgovaraju zadatim kriterijumima. 
  • Prilagođeni rezultati – Rezultati pretrage su razvrstani po sledećim kategorijama: najjeftinije pumpe, pumpe sa najmanjom potrošnjom energije, kao i pumpe sa najnižim troškovima životnog ciklusa.
  • Dodatne informacije o proizvodima – Centar ima bazu podataka o CAD crtežima, rezervnim delovima, servisnim kompletima i nastavnim video zapisima.

Ostale funkcije prilagođene korisnicima uključuju:

  • Pristupačnost - Pristup Grundfos Product Center-u sa bilo kog računara, tableta ili mobilnog telefona.
  • Korisnička podešavanja - Sistem čuva jezik korisnika, valutu, sačuvane stavke i nedavno pregledane proizvode.
  • Sačuvani projekti – Registrovani korisnici su u mogućnosti da sačuvaju ceo svoj projekat za buduću upotrebu. Zamene i rezervni delovi su samo jedan klik udaljeni.

Grundfos Product Center