Grundfos svetsko prvenstvo

Da li ste jedan od najboljih instalatera?

Ko je najbrži instalater kojeg poznajete? Stavite svoju veštinu na test i videćete da li imate ono što je potrebno da postanete sledeći Grundfos svetski šampion. Pobednik uzima sve - titulu, trofej i vaučer za putovanje u vrednosti od €10.000. Pokušajte i vi!

Prošlogodišnji pobednik

Pogledajte video zapis sa najuzbudljivijim momenatima i finalno takmičenje za naslov prvaka na ISH 2019!

Da budete najbolji budite sa najboljima!

Znamo da instalateri širom sveta svakodnevno demonstriraju neverovatne zanatske veštine i voleli bismo da i ostatak sveta to prepozna. Grundfos svetsko prvenstvo je naš način da skrenemo pažnju na skriveno umeće instalatera koje omogućuje protok vode u našim domovima i da je u njima uvek toplo i prijatno.

30 zemalja trenutno traži svog državnog prvaka, a u martu 2020. godine svi će se sastati u Milanu i takmičiti za titulu i glavnu nagradu. Da li ste spremni?

Prijavite se i budite prvi koji će čuti ...

Prijavite se u našu profesionalnu zajednicu instalatora i budite u toku sa novostima o šampionatu kao i mnogim drugim.

Kako mogu da se pridružim?

Bilo bi nam drago da se pridružite lokalnom takmičenju u okviru akcije „Najbolji instalater“. Nacionalni pobednik će se takmičiti protiv najboljih instalatera sveta da bi se saznalo ko će se vratiti u domovinu sa titulom i glavnom nagradom.

Želite da budete u prednosti?

Čak i najbolji instalater treba s vremena na vreme da nadogradi svoje znanje o načinu primene ili samom proizvodu. Grundfos svetsko prvenstvo za instalatere osmišljeno je tako da pokriva oba polja, pa ako želite da budete spremni, imamo nekoliko saveta za vas. Da li ste čuli za Grundfos ECADEMY? To je online, besplatni portal za trening na kojem se možete detaljno upoznati sa proizvodima na koje ćete verovatno naići ako budete učesnik svetskog prvenstva.

 

Usavršite svoje veštine uz Grundfos Ecademy koji vam nudi besplatno znanje o pumpama, sistemima, teoriji pumpi i još mnogo toga.

 

Saznajte detalje o tome kako se odvija događaj "Najbolji instalater" u vašoj zemlji.

 

Pogledajte savete sa prošlogodišnjeg međunarodnog takmičenja. Možete li pobediti ove momke?