Priručnik za inženjere

Nabavite priručnik namenjen inženjerima: Grejanje u komercijalnim zgradama

Povećani zahtevi za energetski efikasnim načinima za grejanje zahtevaju detaljno sagledavanje situacije da bismo u potpunosti shvatili kako se zgrada greje i uticaj rešenja koji se baziraju na vazduhu u odnosu na hidrauličke sisteme.

Ako radite na dizajnu i inženjeringu sistema grejanja u komercijalnim zgradama, ovaj priručnik vam pomaže da razumeti prednosti i nedostatke primarnih, sekundarnih i tercijarnih sistema grejanja kao i različite konfiguracije cevi i balansiranje sitema.

Preuzmite priručnik sada

Naš inženjerski priručnik pomoći će vam da razumete najvažnije aspekte vašeg projekta. Ispunite donji obrazac i poslaćemo vam e-mail sa direktnim pristupom.

There has been an error. Please try again.

Molim Vas popunite obavezna polja

AC_language

Zahvaljujemo se na vašem zahtevu

Uskoro ćete dobiti link u vašem e-mail poštanskom sandučiću.

Nadamo se da će vam biti inspirativno i korisno.

Izgradite energetski efikasan sistem grejanja

Definisanjem i pojašnjenjem svrhe primene grejanja, ovaj priručnik predstavlja snažne razlogeza za što veću energetsku efikasnost vašeg sistema grejanja.

Budite inspirisani

Pronađite inspiraciju da izvučete najbolje iz vašeg rešenja za grejanje. Na primer, iako dominiraju sistemi na bazi vazduha, hidraulučki sistem bi mogao biti efikasniji za vas - znate li kako da napravite ovu kalkulaciju?

Srodne aplikacije

Pronađite Grundfos aplikacije koje se odnose na ovu temu.