Uputstvo

Kako pronaći odgovarajuću zamensku pumpu

Prepoznajte idealnu zamensku pumpu brzo, bez obzira na staru pumpu ili proizvođača.

<p> Pogledajte video zapis i saznajte kako pronaći odgovarajuću zamensku pumpu. </p>


Brz i jednostavan način pronalaska zamenske pumpe

Svaki put kada je potrebno zameniti pumpu, od ključne je važnosti da zamenska pumpa odgovara nameni. Možda ćete morati pronaći pumpu koja optimizuje vaš celokupni sistem bolje od stare. Grundfos Product Center pomaže vam da brzo identifikujete zamensku pumpu, bez obzira na staru pumpu ili proizvođača. To je brz i jednostavan način da pronađete odgovarajuću pumpu za vaše radne tačke i druge sistemske zahteve.

Korak 1: Identifikujte svoju staru pumpu u sistemu

Odaberite "Zamena proizvoda" u "Proizvodi i usluge". Alat za vođenje procesa zamene u Grundfos Product Center-u od vas traži da unesete podatke o staroj pumpi kao što su model, proizvođač i frekvencija. Jednostavno odaberite iz padajućeg menija i odmah ćete dobiti rezultat.

Korak 2: Procenite mogućnosti zamene pumpe

Uporedite svoju staru pumpu sa novom pumpom koju sistem predlaže. Pogledajte odgovarajuće krive pumpe u poređenju jedne sa drugom. Promenite svoje zahteve ili podatke o radnoj tački da biste videli merenja na novoj pumpi. Uporedite onoliko pumpi koliko želite da pronađete pravo rešenje.

Korak 3: Odaberite željenu zamensku pumpu

Odaberite željenu pumpu da biste detaljno pogledali radnu krivu, dimenzije, vek trajanja i druge informacije u vezi sa proizvodom. Izvezite ili odštampajte informacije, ili ih prijavite i sačuvajte u 'Projektima' da biste ih kasnije preuzeli.

Ostala uputstva