Hur man får tillgång till en komplett installationshandbok i telefonen eller surfplattan

Ladda ned appen Grundfos GO Install - en handbok för VVS-installatörer och -ingenjörer.

Enkel åtkomst till produktdata och praktiska verktyg för dimensionering och utbyte av pumpar

Appen Grundfos GO Install är en handbok för VVS-installatörer. När du har laddat ned appen till din smartphone eller surfplatta får du tillgång till produktdata och verktyg för dimensionering och utbyte.

Detta är vad du får tillgång till i appen:

• Använd felsökningsverktyget för bättre identifiering av fel

Här hitta du svar på besvärliga installationer - även när du är offline.

• Utbytesverktyg

Sök efter den produkt du vill byta ut - både Grundfos och andra märken - och få rekommendation på en ersättningspump.

• Sök produkter offline

Om du upptäcker att du behöver produktinformation, behöver du inte vara uppkopplad för att få tillgång till detta.

• Beräkning

Ange systemparametrar med hjälp av användarvänliga program.