Med GO Remote-appen kan du styre alle Grundfos E-pumper

Appen hjælper dig til nem og pålidelig installation, idriftsætning og vedligeholdelse af pumperne, og sparer dig også tid takket været et godt overblik og automatisk dokumentation for udførte opgaver.

Se, hvordan et brugervenligt og pålideligt værktøj til fjernbetjening hjælper dig i dit arbejde

Med GO Remote-appen kan du styre Grundfos E-pumper, opnå nem og pålidelig installation, idriftsætning og vedligeholdelse, og få dokumentation for udførte opgaver. Når du først har hentet appen ned på din smartphone eller tablet, kan du som installatører begynde at høste de mange fordele.

• Styr pumpen via mobile enheder
    Med appen i hånden kan du fjernbetjene en eller flere pumper, og overvåge både driftspunkter, effektforbrug, hastighed og temperatur.
  • Let at bruge
    Den brugervenlige app understøtter flere end 30 sprog og giver trin-for-trin hjælp til både online pumpekonfiguration, vedligeholdelse og reparation.
  • Opret pumperapporter
    Med appen kan du generere, underskrive og endda sende PDF-rapporter på stedet og på den måde spare besværet med pen, papir og udskrifter.
  • Nem fejlfinding
    Nu er det slut med at gætte, hvorfor en pumpe ikke kører optimalt. Appen fortæller dig, hvori udfordringen ligger, og hvad du skal gøre ved det.

Andre vejledninger