Software til styringer

Denne side giver overblik over støttefiler, opdateringer og tekniske værktøjer til opsætninger af styringer og kommunikationsenheder.

GRUNDFOS PC-TOOL

PC-Tool er et service-kit til opsætning og programmering af styringer, pumper, motorværn (MP204) og frekvensomformer (CUE) på en standard PC, hvor det aktuelle stykke software er installeret.

PC-Tool fungerer som galvanisk adskillelse imellem PC og det tilsluttede produkt, så du ikke risikerer at beskadige PC forårsaget at potentialeforskel mellem enhederne.

Der findes to udgaver af værktøjet. Begge leveres som komplette kit inkl. nødvendige kabler og stik. Det tilhørende software finder du her på siden.

PC-TOOL SOFTWARE

PC-Tool link
Styringer, E-pumper, frekvensomformer, MP204, CIM/CIU og IO113
PC Tool link manual (PDF)
Driver (ZIP)

Powerline PC-Tool link
AUTOADAPT-pumper
Driver (ZIP)

PC-Tool
CIM-CIU
V08.05 (ZIP)

PC-Tool E-Product
CUE og E-pumper
Manual PC-Tool E-Products (PDF)
V20.16 (Zip med kode)
Anmod om kode - send en mail til support-dk@sales.grundfos.com

PC-Tool Waste Water
Dedicated Controls

V05.00.10 (ZIP)
V05.00.04 (ZIP)

PC-Tool WU
MP204, AUTOADAPT-pumper og IO113
V09.00.04 (EXE)
For model CU 3x2 kan du tilkoble PC til USB-porten i siden af CU’en med standard USB-kabel til tilslutning.

Driver til USB-port og CU3x2
Driver (ZIP)
Guide (PDF)

ANDET SOFTWARE

Simuleringsværktøj til Dedicated Controls
V03.25 (ZIP)

Profibus og Profinet
Grundfos har udviklet en lang række kommunikationsmoduler til forskellige field-busser. På Grundfos-Eica kan du finde frem til hvilket modul du skal anvende til dit produkt, afhængig af hvilken field-bus du benytter. Samtidig kan du hente funktionsprofiler, software og meget andet til de enkelte produkter.

Funktionsprofiler
Profibus / Profinet (ZIP)
Modbus (ZIP)
EtherNet IP (ZIP)

SMS Komandoer
CIM260

Firmware
CIM500 v06.14.00