Sådan sammenligner du livscyklusomkostninger

Spar tid på at finde den mest effektive pumpe ved hjælp af en forenklet analyse af livscyklusomkostninger.

Se videoen og skyd genvej til viden om livscyklusomkostninger.

Spar tid på at analysere livscyklusomkostninger

Beregning og sammenligning af energieffektiviteten for flere pumper kan være en omstændelig proces. Med vores beregningsværktøj får du hjælp til at analysere livscyklusomkostninger, så du er sikker på at vælge den rette pumpeløsning.

Trin 1: Log ind for at tilføje produkter, du vil sammenligne

Log ind via knappen øverst på siden. Når du har fundet de ønskede produkter, kan du vælge dimensionering og produktnummeret.

Trin 2: Føj det valgte produkt til dit projekt, og sammenlign

Når du har fundet det ønskede produkt, vælger du 'Tilføj til sammenligning' i øverste højre hjørne.

Trin 3: Sammenlign produkterne

Vælg 'Produktsammenlign varianter' for at finde de tilføjede produkter. Tryk derefter på knappen 'Sammenlign varianter'. Klik på livscyklusomkostninger, og fremhæv, at du vil sammenligne produkterne ud fra energiforbrug.