Sådan dimensionerer du ift. applikationen

Nem dimensionering og vurdering af pumper baseret på design, applikation og ydelsesbehov.

Se, hvordan du dimensionerer og evaluerer pumper baseret på design, applikation og ydelsesbehov

Vælg rigtigt første gang - brugervenlig beregner til pumpedimensionering

Det kan være tidskrævende at finde en pumpe, der passer til de specifikke driftspunkter og applikationen. Men beregneren til pumpedimensionering giver dig de informationer, du har brug for hurtigt - lige fra applikation til installation.

Trin 1: Definer dine applikationskrav

Indtast driftspunktet i beregneren og vælg at dimensionere ift. applikation. Vælg derefter parameter til evaluering, fx energiforbrug, og klik på start dimensionering.

Trin 2: Vurdér og sammenlign pumper, der overholder angivne krav

Vurdér og sammenlign pumper i resultatlisten. Den første pumpe er baseret på dine dimensioneringskriterier og livscyklusomkostninger, og er dermed det oplagte valg.

Trin 3: Vælg det ønskede produkt

Vælg en pumpe for at gennemse de detaljerede pumpeoplysninger. Vælg 'print', hvis du ønsker en PDF med relevante pumpedata som fx størrelse, kurve, driftspunkter, installation og dimensioner.