Sådan gemmer du dine udskriftsindstillinger

Det kan være tidskrævende at udarbejde tilbud. Registrerer du dig hos Grundfos Product Center, kan du både gemme dine udskriftsindstillinger og sætte dit logo på dine tilbud. Se hvordan i videoen.

I videoen her kan du se, hvordan du sparer tid ved at gemme dine udskriftsindstillinger.

Trin 1: Gå til dine profil-indstillinger

Når du er logget ind, kan du ændre dine indstillinger ved at vælge profilikonet i øverste højre hjørne og vælge 'Kontoindstillinger' i drop down-menuen.

Trin 2: Skræddersy dine udskriftsindstillinger

På denne side ændrer du dine udskriftsindstillinger, så de passer til dine behov. Du kan redigere firmasidens overskrift, projektets sidehoved og opsætning af side. Du kan også ændre virksomhedens logo på udskriften.

Trin 3: Test dine indstillinger på et produktprint

Begynd med at vælge et produkt. Vælg Udskriv øverst på produktsiden, og vælg din brugerdefinerede opsætning i 'Side- og overskriftsopsætning'. Har du tilføjet dit firmalogo, kan du også tilføje det her. Vælg 'Generer PDF' for at se resultatet.