Vejledninger

Sådan gemmer du dimensioneringsparametre

Vidste du, at Grundfos Product Center kan hjælpe dig med at spare tid ved at gemme dine personlige, foruddefinerede dimensioneringsparametre? Det eneste, du skal gøre, er at tilmelde dig for at udnytte denne og mange andre smarte funktioner. Se i videoen, hvor let det er at bruge parametrene.

Se i videoen hvordan du gemmer dine dimensioneringsparametre.

Trin 1: Vælg din applikation

Når du er logget på, skal du gå til 'Dimensioner' og vælge applikation. Vælg derefter selve applikationen. Indtast flow og løftehøjde, og klik på 'Dimensioner produkt'

Trin 2: Navngiv og gem dine parametre

Rul ned til bunden af resultaterne, og vælg 'Gem parametre'. Du kan navngive dine parametre, så du lettere kan finde dem senere.

Trin 3: Gennemse og vælg gemte parametre

For at finde gemte parametre, skal du vælge 'Gemte parametre' i linjen til højre. De øverste faneblade indeholder alle dine gemte data, herunder dimensioneringsparametre. Når du klikker på din gemte dimensioneringsparameter, åbner den dine gemte indstillinger i dimensioneringsmenuen.

Andre vejledninger