Sådan deler du et projekt

Brurg for en nem måde at dele projekter med kunder eller kolleger på?

Lær mere om projektdeling i denne video.

Sådan deler du pumpeprojekter

Du kan gøre dine projekter mere dynamiske ved at give kolleger og kunder adgang til dine pumpeprojektdata. På grundfos.dk kan du oprette og gemme data i din personlige mappe og give andre brugere læse- eller skriverettigheder til projektet. Men først skal du oprette et login.

Trin 1: Opret et projekt

Først skal du tilmelde dig Grundfos Product Center. Når du har tilmeldt dig, skal du logge ind for at oprette et projekt.

Trin 2: Del dit projekt

Når du har oprettet et projekt, kan du finde det under "Mine projekter" i fanen til højre for skærmen. Vælg det projekt, du vil dele.

Trin 3: Tilføj brugere

Klik på 'Tilføj bruger' på siden 'Projektdetaljer', indtast e-mailadresserne for de personer du ønsker at tilføje, og tryk på 'OK'. Du kan give dem redigerings- eller visningsrettigheder. Nemmere bliver det ikke!

Nu er du klar til at oprette og dele dit projekt.

Andre vejledninger