UKK

Kysymys: Voiko muodostaa yhteyden muihin kuin Grundfos-laitteisiin?

Vastaus:

Kyllä. Voit käyttää joko valitsemaasi Grundfosin IO-moduulia analogisille ja digitaalisille signaaleille tai yhdyskäytävän Modbus RTU* ‑optiota kenttäväylätiedonsiirtoon toisen valmistajan laitteen kanssa. (*Modbus RTU tulossa vuonna 2023).

Lisätietoa:

Asenna soveltuva yhdyskäytävä Ethernet-/mobiiliyhteyttä varten. Valitse laitteisto EICA-työkalun avulla.