Opastus

Näin pääset alkuun Grundfos Connectin käytössä

Tämän videon vaiheittaisilla ohjeilla pääset helposti alkuun Grundfos Connectin käytössä. Opit luomaan käyttäjätilin, valitsemaan oikeat tiedonsiirtolaitteet, lisäämään digitaaliselle alustalle laitteistojesi tiedot ja määrittämään alkuasetukset.

Käyttäjätilin luominen

Videon avulla opit luomaan Grundfos.com-käyttäjätilin ja kirjautumaan palveluportaaliin, jossa voit luoda Grundfos Connect ‑käyttäjätilin.

​Videon aihealueet:

• Oman käyttäjätilin luominen
  • Grundfos Connect ‑tilin luominen palveluportaalissa
  • Grundfos Connectin myyntiehdot

Laitteiston valinta

Videon ohjeilla osaat valita EICA-valintatyökalulla oikean tiedonsiirtolaitteiston laitteesi yhdistämistä varten.

Videon aihealueet:

• EICA-työkalun linkki
  • Aluekohtaiset asetukset
  • Laitteiston ja tiedonsiirtoprotokollan valinta
  • Oikean tiedonsiirtolaitteiston valinta laitteesi yhdistämistä varten

Palveluportaali

Videon ohjeilla osaat lisätä käyttäjätiliisi järjestelmiä, laitteistoja ja vyöhykkeitä, kutsua käyttäjiä, myöntää heille laitteistojen käyttöoikeuksia ja määrittää rooleja. ​Voit tehdä kaiken tämän jo ennen laitteistotoimituksen saapumista.

Videon aihealueet:

• Vyöhykkeiden ja laitteistojen lisääminen
  • Käyttäjien kutsuminen
  • Käyttöoikeuksien myöntäminen
  • Käyttäjäroolien määrittäminen

Profiilin asetukset

Opit määrittämään käyttäjäprofiilisi Grundfos Connectissa.

​Videon aihealueet:

• Käyttäjäprofiilin määrittäminen
  • Hälytysilmoitusten käyttöönotto