Elinkaarikustannusten vertailu

Säästä aikaa ja löydä käyttökohteeseesi tehokkain pumppu yksinkertaisen elinkaarikustannusanalyysin avulla.

Katso video ja tutustu yksinkertaistettuun elinkaarikustannusanalyysiin.

Yksinkertaista elinkaarikustannusten analysointia

Useiden pumppujen energiatehokkuuden laskenta- ja vertailuprosessi voi viedä liikaa aikaa työpäivästäsi. Grundfos Product Centeristä löydät pumpun elinkaarikustannuslaskurin, jonka avulla voit tehdä tämän nopeasti ja helposti ja valita oikean pumpun.

1. vaihe: Kirjaudu sisään lisätäksesi tuotteita vertailuun

Valitse sivun yläreunassa oleva kirjautumispainike ja kirjaudu sisään. Kun olet löytänyt kiinnostavat tuotteet, voit valita mitoituksen ja valita tuotenumeron.

2. vaihe: Lisää tuotteet projektiisi ja vertaa

Kun olet löytänyt kiinnostavan tuotteen, valitse oikeasta yläkulmasta 'Lisää vertailuun'.

3. vaihe: Vertaa tuotteita

Valitse lisäämäsi tuotteet valitsemalla Tuotevertailuversiot. Paina sitten Tuotteiden vertailuversio -painiketta. Klikkaa elinkaarikustannuksia ja korosta, että haluat verrata tuotteita energiankulutuksen mukaan.