Opas

Pumpun mitoitus käyttökohteen mukaan

Mitoita ja vertaa pumppuja helposti rakenteen, sovelluksen ja suorituskyvyn perusteella.

Katso miten mitoitat ja vertaat pumppuja rakenteen, sovelluksen ja suorituskyvyn perusteella.

Tutustu helppokäyttöiseen pumpun mitoitustyökaluumme - ja varmista, että teet oikean valinnan

Käyttökohteeseesi sopivan pumpun löytäminen voi olla aikaa vievää. Pumpun mitoitustyökalu auttaa sinua löytämään tarvitsemasi tiedot nopeasti - pumpun valinnasta asennukseen.

1. Vaihe: Määritä käyttökohteesi

Syötä toimintapisteesi pumpun mitoitusohjelmaan ja valitse mitoitus käyttökohteen mukaan. Valitse sitten arviointikriteerit, kuten energiankulutus, ja aloita mitoitus.

2. Vaihe: Arvioi ja vertaa sopivia pumppuja

Arvioi ja vertaa luettelon pumppuja. Ensimmäinen pumppu on ihanteellinen valinta mitoitustietojen ja elinkaarikustannusten perusteella.

3. Vaihe: Valitse haluamasi pumppu

Valitsemalla tietyn pumpun, saat lisätietoja. Valitse tulostus, jos haluat luoda PDF-tiedoston pumpun ominaisuuksista, esim. mitoitustulokset, käyrä, toimintapisteet, pumpun mitat ja asennusmitat.