CAD-piirrosten haku

Etsi ja lataa 3D-pumppupiirrokset vaivattomasti.

Katso, miten etsit ja lataat pumppupiirrokset.

Hanki 3D-pumppumallit - sisältäen kaikki tarvitsemasi tiedot

Joskus voi olla haastavaa löytää pumpusta 3D-mallia suunnittelua varten. Grundfos Product Centeristä löydät ja lataat pumppupiirrokset (myös CAD) nopeasti ja helposti.

1. Vaihe: Etsi tuote

Kirjoita hakupalkkiin pumppu, jonka tiedot haluat hakea.

2. Vaihe: Valitse tarvitsemasi tiedot

Valitsemalla haluamasi pumpun, saat kaikki pumpun tiedot. 3D-toiminnolla voit tarkastella laitetta kaikista kulmista ja ladata CAD-piirrokset.

3. Vaihe: Lataa ja tulosta piirrokset

Klikkaa ”CAD piirrokset” -painiketta ja valitse tarvitsemasi CAD-tiedostomuodot. Piirrokset tallennetaan latauskansioon zip-tiedostoina. Tulosta tarvittaessa.