Oikeiden pumpun varaosien löytäminen

Vaivaton tapa löytää tarvitsemasi pumpun varaosat.

Katso videolta miten löydät oikeat varaosat pumpuillesi helposti.

Yksinkertaista pumpun varaosahakua

Tarvittavien pumpun varaosien löytämisen ei tarvitse olla aikaa vievää eikä vaikeaa. Löydät tarvitsemasi pumpun varaosat Grundfos Product Centeristä. Löydät tarvitsemasi varaosat myös Grundfos Go tai MyGrundfos -sovelluksesta.

1. vaihe: Etsi pumppusi

Jos haluat löytää pumpulle varaosan, etsi pumppu Tuotteet aakkosjärjestyksessä -valikosta. Saat luettelon tuotevaihtoehdoista. Valitse pumppu saadaksesi kaikki tiedot pumpusta.

2. vaihe: Klikkaa ”osat” -painiketta

Klikkaa oikealla puolella olevaa ”varaosat” -välilehteä. On hyvä, jos tiedät pumpun valmistusajankohdan, jotta voit valita oikean varaosaluettelon. Klikkaa komponentin numeroa nähdäksesi, mihin varaosapakettiin komponentti kuuluu.

3. vaihe: Klikkaa varaosia saadaksesi lisätietoja

Varaosien asennusta varten löydät lisätietoja, kuten videoita tuotteen kokoamisesta ja purkamisesta. Huolto-ohjeet löytyvät ”dokumentaatiosta”. Jos haluat tulostaa varaosaluettelon, valitse ”varaosat” ja ”räjäytyskuva” -ruudut ja tee PDF-tiedosto. Paina sitten tulosta.

Muista, että Grundfos GO tai MyGrundfos -sovelluksella voit hakea varaosia myös, kun olet tien päällä.