Säästä aikaa tallentamalla tuotteesi

Oletko koskaan halunnut tallentaa valitsemiasi pumppuja myöhempää käyttöä varten? Katso tämä video ja katso, miten Grundfos Product Centerin avulla valitsemasi pumput on helppo tallentaa projektiin, jotta voit käyttää sitä tulevaisuudessa uudelleen tai jakaa kollegoillesi.

Katso videolta lisää tuotteiden tallentamisesta.

1. vaihe: Tallenna tuote johonkin projektiisi

Kun olet kirjautunut sisään, etsi tuote, jonka haluat tallentaa. Valitse oikeasta yläkulmasta "Lisää projektiin". Valitse projekti, johon haluat lisätä tuotteen ja klikkaa "Lisää".

2. vaihe: Etsi tietoja tallennetuista tuotteista

Voit selata projekteja oikeanpuoleisessa valikossa. Valitse ”Omat projektit” ja valitse yksi projektistasi tällä sivulla. Täältä löydät kaikki tiedot projektiin tallennetuista tuotteista. Voit myös tulostaa tarvitsemasi tiedot tai viedä ne excel-tiedostoksi - oikeasta yläkulmasta.

3. vaihe: Jaa projekteja ja tallennettuja tuotteita

Toinen hyödyllinen ominaisuus projektisivulla on mahdollisuus jakaa projekti muille käyttäjille, kuten asiakkaillesi tai kollegoillesi. Valitse ”Projektin tiedot” -välilehti ja klikkaa ”Lisää käyttäjä”. Tämä antaa vastaanottajalle mahdollisuuden tarkastella tai jopa muokata projektiasi.