Mitoitusparametrien tallentaminen

Tiesitkö, että Grundfos Product Centerin avulla voi säästää aikaasi tallentamalla omat, ennalta määritetyt mitoitusparametrisi? Sinun tarvitsee vain rekisteröityä hyödyntääksesi tätä ja monia muita käteviä ominaisuuksia. Katso videolta, kuinka helppoa se on.

Katso video mitoitusparametrien tallentamisesta.

1. vaihe: Valitse käyttökohde

Kun olet kirjautunut sisään, siirry kohtaan "Mitoitus" ja valitse käyttökohde. Valitse sitten itse sovellus. Syötä virtaama ja nostokorkeus ja klikkaa ”Mitoita tuote”.

2. vaihe: Nimeä ja tallenna parametrit

Selaa tulosten alareunaan ja valitse ”Tallenna parametrit”. Voit antaa valinnallesi yksilöllisen nimen, jotta löydät sen myöhemmin helposti.

3. vaihe: Selaa tallennettujen parametrien valikoimaa

Löydät tallennetut parametrit valitsemalla oikealla olevasta palkista "Tallennetut kohteet". Ylhäällä kaikki tallennetut tiedot, mukaan lukien mitoitusparametrit. Kun klikkaat tallennettua mitoitusparametria, se avaa tallennetut asetukset mitoitusvalikossa.