Hvordan oppnå maksimal pumpeeffektivitet

Få en rask og presis energiberegning ved pumpedimensjonering.

Se videoen og finn ut mer om energiberegning ved pumpedimensjonering.

Lær hvordan du raskt kan beregne pumpens virkningsgrad

Å beregne og sammenligne energiforbruk kan være tidkrevende. Men på Grundfos Product Center kan du raskt beregne en pumpes energieffektivitet ved å bruke et livskretsløpskrav (LCC) -evalueringskriterier - og velge den mest energieffektive pumpen for prosjektet.

Trinn 1: Definer applikasjonskravene

For å finne den mest energieffektive pumpen til dine behov, velger du bruksområde og applikasjon som angår deg. Still inn flyt og trykkhøyde. Klikk på "dimensjonering av pumper".

Trinn 2: Evaluer og sammenlign pumpene

Velg parametere for evaluering, for eksempel energiforbruk. Et utvalg av produkter vil vises, oppført i fallende rekkefølge, i henhold til beste livssykluskostnader. Velg den du er interessert i for å se lasteprofilen. Du kan også se hvor mye energi hver pumpe vil spare deg for, i tillegg til ting som dimensjonering, pumpens energiforbruk og CO2-utslipp.

Trinn 3: Pumpevalg og dokumentasjon

Du kan velge din foretrukne pumpe og eksportere eller skrive ut relevant dokumentasjon. Eller du kan fortsette å se på og sammenligne andre pumper for å finne riktig balanse mellom størrelse og pumpens energieffektivitet.