Hvordan sammenligne livssykluskostnader

Spar tid på å finne den mest effektive pumpen med forenklede livssykluskostnadsanalyser.

Se videoen og finn ut mer om forenklet kostnadsanalyse for livssyklus.

Forenkle livssykluskostnadsanalysen

Prosessen med å beregne og sammenligne energieffektiviteten til flere pumper kan ta for mye tid av arbeidsdagen din. Hos Grundfos Product Center kan du finne en kostnadskalkulator for pumpens livssyklus som hjelper deg med å gjøre dette raskt og enkelt, og sikre at du velger riktig pumpe.

Trinn 1: Logg på for å legge til produkter du vil sammenligne

Velg påloggingsknappen øverst på siden og logg på. Når du har funnet produktene, kan du velge dimensjonering og velge produktnummer.

Trinn 2: Legg til produktet i prosjektet og sammenlign

Når du har funnet produktet som er interessant, velger du "Legg til for å sammenligne" øverst i høyre hjørne.

Trinn 3: Sammenlign produktene

Velg "Sammenlign produktvarianter" for å finne produktene du har lagt til. Trykk deretter på knappen "Sammenlign produktvarianter". Klikk på livsløpskostnadene og merk at du vil sammenligne produktene etter energiforbruk.