Hvordan kontrollere pumpevalgkriterier ved dimensjonering

Når du bruker dimensjoneringsktøyene til Grundfos, kan du legge inn egne kriterier for pumpen, for eksempel driftspunkter og energikostnader.

Finn ut mer om pumpevalgskriterier i denne videoen.

Stol på dine egne kriterier for valg av pumpe

Her er en smart måte å finne en pumpe som passer til en applikasjon basert på dine egne pumpevalgkriterier.

Trinn 1: Velg applikasjonskriterier

Start med å gå til 'Produkter og tjenester'. For å kontrollere evalueringskriteriene og gjøre valgprosessen enklere, velger du en applikasjon i valg fanen. Legg inn strømning og trykkhøyde. Klikk på "dimensjoner produkt" pilen for å begrense søket ytterligere.

Trinn 2: Velg driftspunkter

Skriv inn driftspunktene og velg evalueringskriteriene, for eksempel pris eller energikostnader. Vær oppmerksom på at energikostnadene påvirkes av kontrollområdet, lastprofilen og beregningsperioden.

Trinn 3: Gå gjennom listen over produkter

Du vil få en liste over produkter som oppfyller dine driftspunkter og vurderingskriterier, sortert etter livssykluskostnader. Du kan også finne annen informasjon som energikostnader, energi brukt per år og energimerket for å finne den nøyaktige pumpen som passer dine behov.

Nå er du klar til å dimensjonere pumpen.