Hvordan finne riktige reservedeler til pumpen

Den problemfrie måten å finne reservedelene du trenger.

Se videoen og finn ut mer om hvordan du finner de riktige reservedelene.

Forenkle reservedelsprosessen

Å finne de erstatningsdelene du trenger til pumpen, skal verken være tidkrevende eller vanskelig. Bare gå til Grundfos Product Center for å finne reservedelene du trenger. Du kan også finne de reservedelene du trenger på Grundfos Go eller MyGrundfos.

Trinn 1: Søk etter pumpen

For å finne en reservedel til pumpen din, søker du etter pumpen i produktmenyen. Dette gir deg en liste over produktvalg. Velg pumpen for å se all informasjonen om den.

Trinn 2: Klikk på "reservedeler"

Klikk på fanen "reservedeler" til høyre. Det hjelper å være klar over når pumpen ble produsert, slik at du kan velge riktig reservedelsliste. Klikk på komponentnummeret for å se hvilket reservedelsett komponenten tilhører.

Trinn 3: Klikk på reservedelene for mer informasjon

Når det er på tide å installere reservedelen, har du tilgang til tilleggsinformasjon, inkludert videoer om hvordan du monterer og demonterer produktet. Du finner serviceinstruksjoner under 'dokumentasjon'. For å skrive ut reserveliste, merker du av i boksene ‘Reservedeler’ og ‘Eksplodert visning’ og genererer PDF-filen. Trykk deretter på "print".

Husk at du også kan finne reservedeler mens du er på farten, med Grundfos GO-appen eller MyGrundfos.