Hvordan lagre produkter og spare tid

Ønsker du å lagre pumper til senere bruk? Se videoen og se hvordan Grundfos Product Center gjør det enkelt å lagre et utvalg av pumper i et prosjekt, slik at du kan bruke dem igjen i fremtiden, eller dele de med kolleger.

Se videoen og finn ut mer om lagring av produkter.

Trinn 1: Lagre et produkt i et av prosjektene dine

Etter at du er logget inn, finner du produktet du ønsker å lagre. Velg 'Legg til prosjekt' øverst i høyre hjørne. Velg hvilket prosjekt du ønsker å legge produktet til og klikk på "Legg til".

Trinn 2: Finn informasjon om lagrede produkter

Du kan bla gjennom prosjektene dine i menyen til høyre. Velg 'Mine prosjekter' og velg ett av prosjektene dine på siden. Her finner du all informasjon om de lagrede produktene for prosjektet. Du kan også skrive ut informasjonen du trenger eller eksportere den til Excel øverst i høyre hjørne.

Trinn 3: Del prosjekter og lagrede produkter

En annen nyttig funksjon på prosjektsiden er muligheten til å dele prosjektet med andre brukere, som dine kunder eller kolleger. Velg kategorien "Prosjektdetaljer" og klikk på "Legg til bruker". Dette gir mottakeren muligheten til å se på eller til og med redigere i prosjektet ditt.