Slik lagrer du dimensjoneringsparametere

Visste du at Grundfos Product Center kan hjelpe deg med å spare tid ved å lagre dine personlige, forhåndsdefinerte dimensjoneringsparametere? Alt du trenger å gjøre er å registrere deg for å dra nytte av denne praktiske funksjonen og mange flere. Se videoen og se hvor enkelt det er.

Se videoen og finn ut mer om hvordan du lagrer dimensjoneringsparametrene.

Trinn 1: Velg applikasjon

Når du er logget på, går du til "Dimensjoner ved" og velger applikasjonsområde. Velg deretter selve applikasjonen. Legg inn strømning og løftehøyde på "dimensjoner produkt"

Trinn 2: Gi navn til og lagre parametere

Gå ned til under resultatene og velg "Lagre parametere". Du kan gi utvalget et unikt navn for å gjøre det enkelt for deg å finne igjen senere.

Trinn 3: Bla gjennom dine lagrede parametere

For å finne de lagrede parameterne velger du "Lagrede elementer" i feltet til høyre. De øverste kategoriene inneholder alle lagrede data, inkludert dimensjoneringsparametere. Når du klikker på den lagrede dimensjoneringsparameteren, åpner den de lagrede innstillingene i dimensjoneringsmenyen.