Slik deler du enkelt ingeniørprosjekter

Leter du etter en enkel måte å dele dine tekniske prosjekter med kunder eller kolleger?

Finn ut mer om prosjektdeling i denne videoen.

Del pumpeprosjektene dine enkelt

Prosjektene dine kan gå jevnere når kollegene og klientene har tilgang til pumpeprosjektdata hvor som helst. I Grundfos Product Center kan du opprette og lagre data i din personlige mappe og gi lese- eller skrivetillatelser til andre på prosjektet. Men først må du opprette en bruker.

Trinn 1: Opprett et prosjekt

Først må du registrere deg hos Grundfos Product Center. Når du har registrert deg, kan du logge på for å opprette et prosjekt.

Trinn 2: Del prosjektet ditt

Når du har opprettet et prosjekt, kan du finne det under 'Mine prosjekter' i fanen til høyre på skjermen. Velg prosjektet du vil dele.

Trinn 3: Legg til brukere

På siden "Prosjektdetalj" klikker du på "Legg til bruker", skriver inn e-postadressene til personene du ønsker å legge til og trykker "OK". Du kan gi dem redigerings- eller visningsrettigheter. Det er så enkelt.

Nå er du klar til å opprette og dele ditt tekniske prosjekt med Grundfos Product Center.