Installer og betjene

Sørg for at systemet fungerer på sitt beste fra første dag. Finn veiledninger, videoer, vanlige spørsmål og relaterte tjenester for å hjelpe deg med installasjon og drift av dine Grundfos produkter.

Svarene du trenger, når du trenger dem

Få tilgang til våre selvbetjeningsverktøy for å søke etter et bredt spekter av informasjon om priser, tilgjengelighet, pumpebytte og mer.

Få hjelp til installasjons- og driftsbehov

Se etter brukerveiledninger her for å finne rask og enkel veiledning og støtte for alle faser av prosjektet. Oppdag en rekke prosjekterings-, installasjons- og driftsverktøy samt oppdatert pumpedesigninformasjon som kan hjelpe deg i arbeidet ditt, og med å jobbe smartere på lang sikt.

Bli en ekspert med bare noen få klikk

Spar tid i det daglige arbeidet ditt ved å forbedre ferdighetene dine, kunnskapen din og din business med opplæringsplattformen ECADEMY.

Klikk på et kurs nedenfor for å starte opplæringen nå.

Grundfos igangkjøring for meg er topp ytelse fra første dag

Grundfos-spesialister sørger for at systemet og pumpene er fullt kompatible, at alle pumper er installert og justert riktig, og at systemet er klart til bruk.

Rask og pålitelig service uansett hvor du er

Med Grundfos servicesentre i mer enn 50 land over hele verden, supplert med mer enn 600 autoriserte Grundfos Servicepartnere, er vi aldri langt unna. Ved behov sørger vi for at du får tilgang til servicepersonell ved nødssituasjoner også.