Velg og konfigurer

Forsikre deg om at systemet passer til dine behov. Finn veiledninger, videoer, vanlige spørsmål og relaterte tjenester for å hjelpe deg med å velge og konfigurere Grundfos løsninger.

Få hjelp med å velge og konfigurere din neste pumpe med våre online tjenester

Se etter brukerveiledninger her for å finne rask og enkel veiledning og støtte for alle faser av prosjektet. Oppdag en rekke prosjekterings-, installasjons- og driftsverktøy samt oppdatert pumpedesigninformasjon som kan hjelpe deg i arbeidet ditt, og med å jobbe smartere på lang sikt.

Få svar på spørsmålene om denne situasjonen

Vi har samlet ofte stilte spørsmål og svarene på ett sted. Se de mest stilte spørsmålene nedenfor eller gå til Grundfos FAQ for en fullstendig liste over svar på spørsmålene dine.

Bli en ekspert med bare noen få klikk

Spar tid i det daglige arbeidet ditt ved å forbedre ferdighetene dine, kunnskapen din og din business med opplæringsplattformen ECADEMY.

Klikk på et kurs nedenfor for å starte opplæringen nå.

En Grundfos tilpasset serviceavtale for meg er trygghet til en fast avgift

En Grundfos tilpasset serviceavtale gir deg en måte å være i forkant av vedlikeholdsbehovet til enhver tid.

Rask og pålitelig service uansett hvor du er

Med Grundfos servicesentre i mer enn 50 land over hele verden, supplert med mer enn 600 autoriserte Grundfos Servicepartnere, er vi aldri langt unna. Ved behov sørger vi for at du får tilgang til servicepersonell ved nødssituasjoner også.