Kako da prodate Grundfos cirkulacionu pumpu

Vi ste iskusan instalater i već znate zašto odabrati ALPHA pumpu za potrebe domaćinstva, a MAGNA pumpu za veće zgrade. Ali ako treba da prodate pogodnosti svom kupcu, to smo vam olakšali pomoću naših brzih uputstava za prodaju pumpe.

ALPHA3

Nova ALPHA3 pumpa je sledeća generacija među cirkulacionim pumpama za domaćinstvo. Saznajte šta to znači za kupce, od nenadmašne uštede u potrošnji energije do izuzetnog komfora u domu.

ALPHA2

Nova ALPHA2 pumpa omogućava jednostavno i brzo hidraulično balansiranje na bazi protoka. Pogledajte kakve će koristi od toga imati vlasnik kuće kroz veću uštedu i efikasnu upotrebu energije.

ALPHA1 L

Nova ALPHA1 pumpa je odgovor za skoro svaki posao zamene. Saznajte kako ovo za korisnika dodaje vrednost u ceni, performansama i pouzdanosti.

ALPHA1

ALPHA1 je odgovor za isplativu, a opet vrlo efikasnu cirkulacionu pumpu. Saznajte više o tome kako optimizovati potrošnju energiju pomoću jednostavne instalacije i više načina rada.

MAGNA3

Nova MAGNA3 je potpun paket kada je u pitanju grejanje i hlađenje. Pogledajte što to znači za vaše kupce, od dugog veka trajanja do manjeg rada na cevima.

MAGNA1

MAGNA1 je savršen izbor u slučaju zamene pumpi u većim zgradama. Saznajte više o našoj zamenskoj cirkulacionoj pumpi sa jednostavnom integracijom.

Saznajte više o svim Grundfos cirkulacionim pumpama

Grundfos cirkulacione pumpe dizajnirane su za najbolju efikasnost u klasi sa niskim troškovima održavanja. U poređenju sa klasičnim cirkulacionim uređajima, one smanjuju potrošnju energije do 80%, a istovremeno pružaju performanse bez buke. Ovde možete pronaći pravu cirkulacionu pumpu za vaše potrebe za grejanjem, hlađenjem i recirkulacijom tople vode.