Voda je uvek bila srce i duša kompanije Grundfos.



O nama

Naša priča nije samo o kompaniji za proizvodnju vodenih pumpi. To je priča o optimizmu, neprekidnim inovacijama i verovanju u bolje. Priča o poštovanju planete i ljudi koji na njoj žive.

Ustanovljena na duhu "možemo"

Naš osnivač Paul Du Jensen jednom je rekao, "svet je pun problema koji se mogu rešiti na bolji način." To je rečenica koja je oblikovala ono što jesmo i kako pristupamo svetu. Gde neki vide probleme, mi vidimo prilike, prilike da učinimo pozitivan i trajan uticaj. Kreiranje razlike na velike i male načine.

Vođeni saradnjom

U velikoj meri se oslanjamo na strateška partnerstva. Saradnja sa našim partnerima je ključna za celokupno upravljanje inovacijama koje ne samo da obezbeđuju vrednost za krajnje kupce, već predstavljaju i pionirska rešenja za svetske izazove u oblasti vodosnabdevanja i klime. Vođeni smo saradnjom i prilikama koje možemo zajedno ostvariti. Jer zajedno možemo postići više.

Optimistični u vezi budućnosti svakodnevno pomažemo u oblikovanju dana

Inovacije su uvek bile pokretačka snaga kompanije Grundfos. Naš pionirski duh je započeo još 1945. i do današnjeg dana nas gura napred. I uzbuđeni smo što neprekidno osvajamo nove terene i postavljamo nove standarde – kreirajući danas ono što je juče bilo nemoguće, pomažući u oblikovanju budućnosti koja je bolja od one koju smo nasledili.

Svrha poslovanja je naša suština

Voda je uvek bila srce i duša kompanije Grundfos. Zbog toga smo posvećeni pionirskim rešenjima za svetske izazove u oblasti vodosnabdevanja i klime i poboljšanju života ljudi. Ova svrha poslovanja je u središtu svega što radimo i ima podršku naših šest osnovnih vrednosti.

Pomeranje limita zajedno sa našim kupcima

Zajedno postižemo više. Bilo da je u pitanju sprovođenje vode do najmanjih sela ili najviših oblakodera, obrada ili ponovna upotreba vode, efikasno grejanje ili hlađenje domova i kancelarija ili pružanje pouzdanog toka vode. Zajedničke ambicije nas guraju da neprestano izazivamo ono što je moguće u potrazi za neprevaziđenom pouzdanošću, smanjenom otisku i povećanom učinku.

Održivi razvoj

U kompaniji Grundfos, održivost je u osnovi svega što radimo i tako je od osnivanja. Ostvarujemo prioritete održivosti kroz naše ambicije, osnaživanje naših ljudi, smanjenje otiska i omogućavanje odgovornih praksi upravljanja.



Proizvodi i usluge

Imate pitanje o konkretnom proizvodu? Obratite se lokalnoj prodajnoj kompaniji.


 



Karijere

Pridružite nam se u rešavanju svetskih izazova u oblasti vodosnabdevanja i klime a ujedno gradite karijeru u globalnoj organizaciji.