Priručnik za inženjere

Nabavite priručnik namenjen inženjerima: Povišenje pritiska vode u komercijalnim zgradama

Povišenje pritiska vode je očigledno područje za optimizaciju kod primene u komercijalnih zgrada, međutim razlika između dizajna sistema za povišenje pritiska može biti znatna, što rezultira povećanim rasturom energije.

Ako radite na dizajnu i inženjeringu uređaja za povišenje pritiska vode za komercijalne zgrade, ovaj priručnik za inženjere vodi vas kroz prednosti i nedostatke rasporeda sitema za povišenje pritiska, kao što su rešenja sa jednostrukim povišenjem i zonama, te važnost dimenzionisanja pravih pumpi.

Preuzmite priručnik sada

Naš inženjerski priručnik pomoći će vam da razumete najvažnije aspekte vašeg projekta. Ispunite donji obrazac i poslaćemo vam e-mail sa direktnim pristupom.

Ispravan pritisak na svim spratovima

Povećana urbanizacija znači više ljudi u višim zgradama. Zbog toga je još važnije obezbeditii odgovarajući pritisak vode na slavinama i pravilno funkcionisanje rashladnih tornjeva.

Smanjite gubitak energije

S obzirom da udeo zgrada u potrošnji energije u svetu iznosi 40%, jačanje pritiska vode u visokim zgradama je dobro mesto za početak traženja načina u optimizaciji potrošnje enrgije.

Postanite stručnjak u samo nekoliko klikova

Uštedite vreme u svom svakodnevnom radu poboljšavajući vaše veštine, znanje i poslovanje pomoću internet platforme za obuku ECADEMY.

Kliknite na donji naslov kako biste započeli sa obukom sada.

Ostali povezani članci

Pronađite srodne članke sa istraživanjima i uvidima iz Grundfosa.

Srodne aplikacije

Pronađite Grundfos aplikacije koje se odnose na ovu temu.

Srodni proizvodi

Pronađite Grundfos proizvode koji su povezani sa ovom temom.