Uputstvo

Nabavite aplikaciju GO Remote i kontrolišite sve Grundfos E-proizvode

Osigurajte jednostavnu i pouzdanu ugradnju, puštanje u rad i održavanje Grundfos pumpi, a takođe uštedite vreme brzim pregledima i automatskom dokumentacijom sa aplikacojom Grundfos GO Remote.

Saznajte kako lak i pouzdan alat za daljinsko upravljanje olakšava život

Daljinski upravljajte Grundfos E-proizvodima, osigurajte jednostavnu i pouzdanu instalaciju, puštanje u rad i održavanje i štedite vreme na izveštavanju pomoću intuitivne aplikacije Grundfos GO Remote. Instalateri, nakon što preuzmete aplikaciju na vaš pametni telefon ili tablet, dobićete mnoge pogodnosti koje poboljšavaju vaš radni dan:

 

  • Daljinsko upravljanje pumpama

Pomoću aplikacije na dohvat ruke, možete daljinski kontrolisati jednu ili više pumpii, nadgledati njihove radne tačke, potrošnju energije, brzinu i temperaturu.

 

  • Jednostavna upotreba

Intuitivni grafički interfejs podržava 30 jezika, a korak po korak asistencija je dostupna za online konfiguraciju, održavanje i popravku pumpe

 

  • Generisanje izveštaja o pumpama

Aplikacija vam omogućuje da na licu mesta generišete i potpisujete PDF izveštaje kako biste izbegli neprilike sa olovkom, papirom i ispisima - a možete odabrati da izveštaj pošaljete sebi ili kupcu.

 

  • Jednostavno rešavanje problema

Nema više nagađanja zašto pumpa ne funkcioniše normalno. Aplikacija će vam sugerisati šta nije u redu i šta učiniti u vezi sa tim.

Ostala uputstva