Uputstvo

Kako pronaći odgovarajuće rezervne delove za pumpe

Jednostavan način da pronađete odgovarajuće rezervne delove za pumpe.

<p>Pogledajte video i saznajte više o pronalaženju pravih rezervnih delova pumpe.</p>


Pojednostavite postupak odabira rezervnih delova pumpe

Za pronalaženje neophodnih rezervnih delova pumpe ne bi trebalo trošiti puno vremena. Dovoljno je da posetite Grundfos Product Center da biste pronašli potrebne rezervne delove. Rezervne delove možete naći i korišćenjem aplikacije Grundfos Go или MyGrundfos.

Korak 1: Potražite svoju pumpu

Da biste pronašli rezervni deo za vašu pumpu, potražite je u meniju proizvoda. Otvoriće se lista proizvoda za izbor. Odaberite svoju pumpu da biste videli sve informacije o njoj.

Korak 2: Kliknite taster "rezervni delovi"

Kliknite karticu 'rezervni delovi' sa vaše desne strane. Time dobijate informaciju kada je pumpa proizvedena, tako da možete odabrati ispravanu listu rezervnih delova. Kliknite na broj komponente da biste videli kom setu rezervnih delova pripada komponenta.

Korak 3: Kliknite na rezervne delove za više informacija

Kada dođe vreme za instaliranje rezervnog dela, možete pristupiti dodatnim informacijama, uključujući video zapise o sastavljanju i rastavljanju proizvoda. Servisna uputstva možete pronaći u „dokumentaciji“. Da biste štampali listu rezervnih delova, čekirajte kućište 'rezervni delovi' i 'uvećani prikaz' za generisanje PDF fajla. Zatim pritisnite 'štampanje'.

Ne zaboravite da uz pomoć Grundfos GO aplikacije или MyGrundfos možete pronaći rezervne delove u pokretu.

Ostala uputstva