Uputstvo

Kako pronaći smernice za rešavanje problema

Pronađite pomoć koja vam je potrebna za rešavanje izazova prilikom održavanja sistema - bez ometanja vašeg radnog procesa

3 izvora za smernice za rešavanje problema sa pumpama

Rešavanje problema se može obaviti i proaktivno pre nego što dođe do kvara pumpe i nakon što je problem već postavljen. Bez obzira u kojoj se situaciji nalazite, na tri mesta možete pronaći vodič za rešavanje problema sa pumpom: Grundfos Product Centar; u okviru portala Grundfos za inženjere; i aplikaciji Grundfos GO Remote.

Opcija 1: Koristite Grundfos Product Center

U polje za pretragu na vrhu unesite proizvod sa kojim imate problem. Izaberite svoj proizvod sa liste. Zatim idite na karticu 'Dokumenti' i preuzmite Uputstvo za instalaciju i rad. Na kraju Uputstva za instalaciju i rad naći ćete savete za rešavanje problema sa pumpom.

Opcija 2: Koristite Search Engine

Idite na pretraživač Grundfos za inženjere ili kliknite baner 'Search Engine' na dnu ove stranice. Tokom pretrage, odaberite "Priručnici za inženjere" pod "Vrsta sadržaja". Zatim odaberite priručnik za pumpu koja vam je potrebna i doći ćete do web obrasca za preuzimanje. Jednostavno ispunite obrazac i preuzimanje će započeti automatski.

Opcija 3: Koristite aplikaciju Grundfos GO Remote

Otvorite aplikaciju Grundfos GO Remote i pronađite proizvod za koji želite rešiti problem, bilo preko kataloga ili brzog pretraživanja. Kad ste pronašli proizvod, izaberite 'Dokumenti' a zatim 'Uputstvo za instalaciju i rad'.

Ostala uputstva