Uputstvo

Kako obezbediti savršeno hidrauličko balansiranje pomoću aplikacije Grundfos GO Balance

Postignite bolji komfor u kući uz željene temperature u svim sobama pomoću Grundfos GO Balance aplikacije.

Saznajte o hidrauličkom alatu za balansiranje Grundfos pumpi

Grundfos GO Balance pruža Instalateru jednostavan i pouzdan alat za balansiranje u njihovom svakodnevnom radu prilikom izvođenja hidrauličkog balansiranja sistema grejanja u kojima su instalirane Grundfos pumpe. To obezbeđuje optimalnu distribuciju tople vode u sistemu grejanja i pomaže u postizanju većeg komfora uz željene temperature u svim prostorijama u vašoj kući.

Instalatori, nakon što preuzmu aplikaciju na svoj pametni telefon ili tablet, imaju benefit što čitav postupak završavaju na licu mesta:

  • Daljinsko balansiranje radijatora

Sa aplikacijom na dohvat ruke, bićete usmeravani korak po korak kroz postupak balansiranja radijatora, podnog grejanja ili kombinovanih sistema. Ovo je brzo, lako za korišćenje i štedi vreme u poređenju sa tradicionalnim alatima.

  • Kreirajte izveštaje na licu mesta

Svi podaci i proračuni su bukvalno na vašem dlanu. Nakon balansiranja sistema, automatski će se generisati izveštaj - koji možete sačuvati i slati e-mailom direktno iz aplikacije.

  • Pristup starim rezultatima balansiranja

Ako se morate vratiti u prošlost, svim starim rezultatima balansiranja, lako im se pristupa putem aplikacije.

Prednosti za vlasnike kuća

Vlasnici kuća će imati koristi od povećanog komfora u svojim kućama uz željenu temperaturu u svim prostorijama i uštedu troškova, u zavisnosti od kuće i sistema grejanja.

Ostala uputstva