Uputstvo

Kako kupiti pumpu

Želimo da omogućimo što brže i lakše pronalažanje lokalnih distributera i kupovinu pumpi, bez ugrožavanja kvaliteta naše usluge.

Saznajte više o kupovini pumpe u ovom videu.

Personalizovani način kupovine pumpe

Kao Grundfos kupac zaslužujete efikasnu, nesmetanu i personalizovanu uslugu - kao prilikom naručivanja pumpe. Postoje dva načina da obezbedite usluge na Grundfos.com. Možete se direktno obratiti lokalnim distributerima odabirom zemlje u kojoj se nalazite a zatim i predstavništvu koje vam je najbliže ili, kao Extranet korisnik, možete izvršiti svoju porudžbinu direktno kod nas. Bez obzira za koji se način odlučili, nastojimo da obezbedimo realizaciju vaše porudžbine kako bi se brzo vratili svakodnevnim obavezama.

Korak 1: Posetite Grundfos.com

Idite na Grundfos.com i na glavnom meniju odaberite "Kako kupiti".

Korak 2: Pronađite lokalno predstavništvo prodaje ili distributera

Jednom kada unesete „Kako kupiti“, jednostavno odaberite svoju zemlju pod „Kontaktirajte nas“ i pojaviće se lokalno Grundfos predstavništvo ili distributer. Možete kontaktirati lokalno Grundfos predstavništvo kako biste dobili Extranet nalog. To će vam omogućiti da direktno kupite Grundfos rešenja.

Korak 3: Kontaktirajte lokalno predstavništvo prodaje ili distributera

Popunite i pošaljite upit za kupovinu, a predstavnik će vas uskoro kontaktirati.

Korak 4: Otvaranje Extranet naloga

Grundfos rešenja možete kupiti direktno, ako imate Extranet nalog. Da biste ga kreirali obratite se lokalnom Grundfos predstavništvu.

Ostala uputstva