Instalacija i rad

Budite sigurni da vaš sistem funkcioniše na najbolji način od samog puštanja u rad. Pronađite uputstva, video zapise, često postavljana pitanja (FAQ) i slične usluge koji će vam pomoći pri instalaciji i radu vaših Grundfos proizvoda.

Odgovori u trenutku kada su vam potrebni!

Pristupite našim alatima kako biste pretražili širok spektar trenutnih informacija o cenama, dostupnosti, zamenama pumpi i još mnogo toga.

Potražite pomoć za instalaciju i rad vašeg sistema

Ovde potražite uputstva, jednostavne smernice i podršku za sve faze vašeg projekta. Otkrijte niz online alata za inženjering, instalaciju i rad kao i najnovije informacije o dizajnu pumpi koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu, a dugoročno će vam pomoći da radite pametnije.

Grundfos Commissioning za mene predstavlja vrhunski učinak od prvog dana

Grundfos stručnjaci obezbeđuju da su vaš sistem i pumpe potpuno kompatibilni, da su sve pumpe ispravno instalirane i usklađene i da je sistem spreman za rad.

Brz i pouzdan servis gde god da se nalazite

Sa Grundfos servis centrima u više od 50 zemalja širom sveta, podržanih sa više od 600 autorizovanih Grundfos servisnih partnera, mi nikad nismo daleko. Ako je potrebno, moguće je da dobijete i hitan pristup servisnom osoblju.