Instalacija i rad

Budite sigurni da vaš sistem funkcioniše na najbolji način od samog puštanja u rad. Pronađite uputstva, video zapise, često postavljana pitanja (FAQ) i slične usluge koji će vam pomoći pri instalaciji i radu vaših Grundfos proizvoda.

Potražite pomoć za instalaciju i rad vašeg sistema

Ovde potražite uputstva, jednostavne smernice i podršku za sve faze vašeg projekta. Otkrijte niz online alata za inženjering, instalaciju i rad kao i najnovije informacije o dizajnu pumpi koje vam mogu pomoći u svakodnevnom radu, a dugoročno će vam pomoći da radite pametnije.

Saznajte odgovore na pitanja o ovoj situaciji

Sakupili smo često postavljana pitanja i njihove odgovore na jedno mesto. Pogledajte najčešće postavljana pitanja ili potražite Grundfos često postavljana pitanja za kompletnu listu odgovora na vaša pitanja.

Postanite stručnjak u samo nekoliko klikova

Uštedite vreme u svom svakodnevnom radu poboljšavajući vaše veštine, znanje i poslovanje pomoću internet platforme za obuku ECADEMY.

Kliknite na donji naslov kako biste započeli sa obukom sada.

Grundfos Commissioning za mene predstavlja vrhunski učinak od prvog dana

Grundfos stručnjaci obezbeđuju da su vaš sistem i pumpe potpuno kompatibilni, da su sve pumpe ispravno instalirane i usklađene i da je sistem spreman za rad.

Srodne servisne ponude

Grundfos nudi različite usluge, sve projektovane tako da vam pruže bezbrižnost.

Brz i pouzdan servis gde god da se nalazite

Sa Grundfos servis centrima u više od 50 zemalja širom sveta, podržanih sa više od 600 autorizovanih Grundfos servisnih partnera, mi nikad nismo daleko. Ako je potrebno, moguće je dobiti i hitan pristup servisnom osoblju.